Jump to content

Durva dolgot ajánlanak egy szállodában: te bevállalnád?

2019. 02. 12. 09:58

Ismét egy árulkodó jele annak, hogy merre tart a világ. Hogy ez a dolog pozitívum, vagy sem, mindenki döntse el maga.

Képzeld el, hogy éppen álmaid nyaralását töltöd, pontosabban kezded, és már éppen becsekkolnál a hotelbe, amikor a recepciós váratlanul megkérdezi: szeretné, ha itt-tartózkodása idején mi posztolnánk ön helyett az Instagramra? Mindehhez csak meg kell adnod a belépési kódokat.

Mielőtt azt hinnéd, ez biztosan csak valami légből kapott mese, ki kell, hogy ábrándítsunk: a szolgáltatás nagyon is létezik, marketingspecialisták előrejelzései szerint pedig csak idő kérdése, hogy a legtöbb ország átvegye.

- Csak nyugalom, mi majd posztolunk! - ezzel a szlogennel indította útjára legújabb extra szolgáltatását az Ibis nevű svájci luxushotel, ahol úgy járulnak hozzá vendégeik zavartalan kikapcsolódásához, hogy levesznek egy hatalmas terhet a vállukról.

Nevezetesen azt, hogy a turistáknak nem kell kétségbeesetten a várost járniuk, miközben azon stresszelnek, vajon sikerül-e aznap Instagram-kompatibilis fotót készíteni, mert majd mások elintézik helyettük. Egészen pontosan a tíz legnépszerűbb svájci influenszer, akik kizárólag ezért szerződtek az Ibis-szel.

Te rábíznád egy idegenre a mobilod?

- Szolgáltatásunk egyedülálló a világban: kiemelt figyelmet fordítunk vendégeinkre, mindeközben folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket, hogy minél innovatívabb eszközökkel könnyíthessük meg mindennapjaikat - Philippe Alanou a szállodalánc sajtóközleményében elismerően nyilatkozott az újdonságról. Ugyanakkor akad itt egy apróság, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. A szolgáltatás igénybevételéhez a vendégeknek meg kell adniuk instagramos felhasználónevüket és jelszavukat, hogy aztán az influenszerek zavartalanul posztolhassanak. De vajon az adatok kiadása után lehetséges még a nyugodt pihenés? 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign