Jump to content

Tippek a krumplihoz

2019. 10. 04. 09:05

Krumplis étel minden háztartásban készül, de nem biztos, hogy mindenki tisztában van az alapanyaghoz kapcsolódó trükkökkel. Segítünk, hogy örökre megváltozzon az életed!

Mindegy, hogy hámozásról, felvágásról vagy az elkészítésről van-e szó, a krumplihoz van egy csomó trükk, ami megkönnyíti és bearanyozza majd az életünket!

Sokkal könnyebb a főtt krumpli hámozása, ha először egy éles késsel körbevágjuk a krumpli héját!

Percek alatt készíthetünk ropogós házi chipset egy egyszerű szeletelő segítségével. Egészségesebb verzióért próbálkozzunk édesburgonyával!

Simán megmenthetjük az elsózott levest, ha vágunk bele egy kevés krumplit! És szerencsére a krumpli a legtöbb levest még finomabbá is teszi.

 

Az extra krémes krumplipüréhez víz helyett főzzük a krumplikat vaj, olívaolaj és tejszín keverékében! Pirítós helyett használj édesburgonyát! Egészségesebb és nagyon különleges megoldás.

Készíts mennyei sós goffrit a maradék krumplipüréből!

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)