Jump to content

10 dolog, amit utálsz magadban, pedig a pasik imádják

2017. 05. 16. 16:00

Még a legmagabiztosabb nők is félve merik kimondani, hogy vannak félelmeik és bizonytalanságaik, hogy vannak olyan dolgok, amiket nem szeretnek magukon. Pedig ezek a széleskörű női önutálati tényezők a férfiak számára vonzó dolgok.

Ha túl fehér a bőröd

Csak azért, mert itt a bikini szezon, ne rohanj a szoliba. A férfiaknak bejön a napbarnította bőr, ez tény, de a fehér női bőr tudat alatt szűzies és csábító számukra.

Göndör haj

A göndör haj különleges, egyedi és mint ilyen, a pasik imádják és izgalmasnak tartják.

Álmos szemek reggel

Aki szép, az reggel is szép, ugye? Hidd el, minden pasi imádja, amikor álmos szemmel, smink nélkül, kócosan nézel rá az ébredés pillanatában.

Szemüveg

A szemüveg már-már szexepil a pasik számára. Szerinted a filmekben miért mindig egy szemüveges titkárnőre féltékenyek a feleségek?

Otthoni ruci

A legtöbb nő retteg attól, hogy ha egy pasi otthoni ruhában találja őt. Pedig nagyon bejön nekik, hogy természetes, nem kreált külsőben fogadod őt. Persze ez ne válljon megszokássá, ha már régóta együtt éltek, ne csak macinaciban lásson! 

Smink nélkül

10-ből 7 férfi egyből rávágná, hogy smink nélkül szebb vagy. A legtöbb pasit zavarja a több kiló vakolat, és imádják ha egy nő természetes, vagy legalábbis visszafogott, férfi szemmel alig látható sminket visel.

Vizes haj

A legtöbb pasi megőrül a vizes hajú nőkért, hidd el! Nincs is annál szexibb...

Szeplő

A szeplő szintán az ártatlanság, a fiatalság szimbóluma, és mint minden ilyen, iszonyúan vonzó a férfiak számára.

Kerek popsi

Hidd el, a pasiknak nem egy csont és bőr, deszka lány kell, akinek nincs semmi feneke. Legyen kerek, formás, kicsit húsos, hiszen számukra az a fontos, hogy legyen mit fogni!

Fehérneműben

Egy pasi megőrül attól, ha egy olyan nőt láthat, akin csak fehérnemű és melltartó van. Ez számukra vonzóbb, mint a meztelenség, és csábítóbb, mint bármilyen bikini modell. Légy biztos magadban, és ez sugározzon belőled a bizonytalanság helyett! A magabiztosság a legszexibb.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign