Jump to content

Íme néhány tipp az otthoni pihenőnaphoz

2017. 04. 02. 13:45

Néha neked is szükséged van egy kellemes napra, amikor nem dolgozol, csak otthon pihensz, távol a világ zajától. És csupa olyan dolgot teszel, mely testedet és lelkedet is felfrissíti!

Szundikálj

A délután rövid szundikálások rendkívül egészségesek és sokat segítenek a testi és mentális egészség fenntartásában.

Masszíroztass

Menj el a legközelebbi masszázs szalonba, és kérj egy teljes testmasszázst. Hihetetlenül megnyugtat, ellazít, ugyanakkor vitalizál és frissít.

Akupunktúrás kezelés

Lehet, hogy ijesztően hangzik, de egy jó akupunktúrás kezelés megszabadít a stressztől és a szorongástól feloldja a gátlásokat, és segít lelki egyensúlyod visszaállításában.

Olvass

Nincs is jobb módszer a világ problémáitól való elmeneküléshez, mint kézbe venni egy jó könyvet, és órákra belefeledkezni.

Vásárolgass

Ha szeretsz vásárolgatni és a legkisebb új bizsu is boldoggá tesz, menj el szabadnapodon kedvenc üzleteidbe és nézz körül! Nem kell feltétlenül sokat költeni, de egy kis felhőtlen lézengés is jót tesz.

Sétálj a természetben

Fog magad és sétálj egy nagyot! Keress egy szép parkot, egy kellemes erdőt vagy mássz fel a közeli kilátóba! Felszabadító és egészséges!

Találkozz a barátokkal

Iktass be szabadnapodba egy közös kávézást, sütizést vagy csak egy órányi csajos beszélgetést legjobb barátaiddal.

Játssz kisállataiddal

Van otthon egy cicád vagy egy szőrmók kutyád? Foglalkozz vele, játssz vele önfeledten, vidd magaddal a sétádra! Az állatok szeretet gyógyító hatással lesz lelkedre és elmédre.

Eddz

A szabadnapodba is sűríts bele egy kis edzést, meglátod, hihetetlenül jó érzés lesz utána! Most van időd kiélvezni a futást vagy elmenni az edzőterembe, ugye?

Főzz magadnak

Most, hogy nem kell kapkodnod, készítsd el azt a receptet, amin már rég gondolkozol. Főzz magadnak valami finom és egészséges ételt, mert a főzés megnyugtat, kikapcsol.

Nézz meg egy filmet

Irány a mozi vagy a kanapé! Itt az idő, hogy filmet nézz, kikapcsold az agyad, vagy behozd lemaradásod kedvenc sorozatoddal.

Meditálj

Néhány perc meditáció rengeteget segít! Csukd le a szemed, zárj ki minden zajt, merülj el a gondolataidban, és törekedj a pozitív hozzáállás megteremtésére! Segít, frissít, felold, megnyugtat és még jobban is alszol tőle.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Popsugar.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign