Jump to content

Ne csak a külsődet tápláld, a belsődre is maradjon idő

2017. 03. 12. 14:00

Te is tudni szeretnéd, hogyan érheted el azt a bizonyos belülről jövő ragyogást, amit a legszebb lányok mindenféle smink és divat trükk nélkül elérnek? Nos, eláruljuk!

Táplálkozz egészségesen

Az étel, amit megeszel, nem csak alakodra és súlyodra van hatással, hanem szervezeted kifelé sugrázott elégedettségére is.

Aludj többet

Megfelelő mennyiségű, mély alvás, kipihentebb szervezet, ragyogóbb szemek, fiatalosabb bőr, nyugodtabb lélek, kevesebb stressz.

Fogadd el magad

Ahogy Coco Chanel mondta: \"A természettől kapsz egy arcot 20 évesen. Rajtad múlik, hogy 50 évesen is ugyanazt az arcot látod-e.\" Fogadd el, hogy minden nap változik az arcod.

Izzadj

A rendszeres testmozgás nem csak a súlyodat és alakodat formálja, hanem egészségesebben sugárzó bőrrel is megajándékoz.

Légy kedves másokkal

Egy mosoly másokból is mosolyt varázsol elő. A sok mosoly között pedig képtelenség nem ragyogni belülről.

Változtass nézőpontot

Van egy pattanásod? Milyen igaz a mondás: 20 évesen csak az érdekel, mások mit gondolnak rólad. 40 évesen már nem érdekel, mások mit gondolnak rólad. 60 évesen pedig rájössz, mndenki csak magával foglalkozik.

Ismerd meg a bőrtípusodat

Tudd, hogy milyen bőrtípusod van, így tudod, hogy milyen bőrápolási termékeket vásárolj. Nem a menyiség, hanem a minőség a fontos.

Ragaszkodj a szépség rutinodhoz

Az állandó változtatgatás, százféle kencefice kipróbálása csak öregíti a bőrödet. Tapasztald meg, mit szeret a bőröd és add meg neki, amit kér.

Szeresd magad

Hiába az előző 8 titok, mit sem ér, ha nem szereted önmagadat.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign