Jump to content

Ékszerek, melyek szinte gyógyítanak

2015. 04. 14. 16:00

Kutatások azt bizonyítják, hogy ékszereink nem csak szépek vagy mutatósak lehetnek, hanem élettanilag és egészségügyileg is „gyógyíthatnak” bennünket. Kíváncsi vagy melyeknek vannak ilyen hatásaik? A cikkben minden kiderül!

A mágneses ékszerek: A mágnesesség témával foglalkozó tudósok megállapították, hogy az emberi szervezet mágnesességének változása rengeteg negatív hatást eredményezhet. Gondolunk itt ízületi gondokra, fejfájásra, keringési zavarra, allergiára, fáradékonyságra, depresszióra…stb. Magyarán, ha pozitív vagy negatív töltöttségű mágneses ékszert viselünk magunkon, akkor a biomágnes tér újra optimális lehet.

Réz és ezüst ékszerek: A rézről és az ezüstről fontos tudni, hogy erős gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonságú. A réz katalizálja a vas beépülését a hemoglobinba és segíti a kalcium és a foszfor beépülését a csontba. Hiánya a szervezetünkből komoly egészségügyi gondokat okozhat. Magyarán az ékszerről a bőrbe ívódó részecskék gyógyító hatással bírnak, mindamellett, hogy mutatósan néz ki rajtunk.

(Fotó: Hdwallpapersos)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign