Jump to content

Magyar modellek szépségtitkai

2021. 06. 21. 11:56

Méltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa és Mihalik Enikő szépségtitkait.

Axente Vanessa: a karakteresen különleges szépség, igazi fashion modell és a Chanel dekorkozmetikai márkaarca. A világmárkák lesik kegyeit, hogy divatbemutatóikon ő nyissa meg a show-t. Olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint a Chanel, Givenchy, Christian Dior, Miu Miu, Alexander Wang, Diane von Furstenberg, Nina Ricci, Louis Vuitton, Donna Karan, Versace, Gucci, Fendi, és még hetekig sorolhatnám. Számtalan címlapot tudhat magáénak a teljesség igénye nélkül: Vogue, Harper's Bazaar, Galmour...

Egyik fotózás után siet a következőre, hogy megőrizze szépségét, rendszeresen sportol, fut és biciklizik. Nagyon sok vitamint szed, és figyel arra is, hogy elegendő az omega-3-hoz jusson a szervezete. Sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, odafigyel a minőségi folyadékbevitelre. Napi rutinja a hideg vizes arcmosással kezdődik, a legtermészetesebben frissíti és feszesíti bőrét. Kedvenc arctisztítója és hidratáló készítménye a La Roche-Posay, amit mindennap használ. Mivel nagyon sokat sminkelik munkájából kifolyólag, a mindennapokban csak egy ajakbalzsamot és szempillaspirált használ.

Mihalik Enikő: elképesztő anatómiája, nőiessége hamar a világsztárok közé repítette. Igazi átváltozóművész. Kaméleonként vált alakot, hol ártatlan kislány, hol pedig a végzetes vonzerő megtestesítője. Nem véletlenül szerepelt a Victoria's Secret showban, vagy a Pirelli naptárban, és megszámlálhatatlan világmárka kifutóján is láthattuk csodás alakját. Számos magazin felfigyelt különleges adottságaira, mint például a Glamour, az I-D, az Allure, a V, a Numéro, az Elle vagy a Harper's Bazaar.

Bőrét szereti krémekkel, arcolajakkal kényeztetni. Száraz bőrét gél alapú Chanel hidratálóval ápolja. Imádja az arcmaszkokat, mert pillanatok alatt feszes lesz tőle a bőre valamint a kókuszolaj alapú krémeket, testvajakat. Ajkára színezett ajakbalzsamot használ, a szem alatti terület felfrissítésére pedig folyékony korrektort. A szemfestést letudja a kedvenc Diorshow szempillaspiráljával. Hogy megőrizze formás alakját, rendszeresen sportol, pilátesz és spinning órákra jár. Ha a munkája megengedi, hétvégente rendszeresen használ arc- és testradírt, kényeztető aromafürdővel jutalmazza magát, és imádja a kókuszolajos hajpakolást.

(Forrás: life.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign