Jump to content

A foci vb legstílusosabbja

2018. 07. 09. 22:25

Szerda este játszik a döntőbe jutásért egymással az angol és a horvát válogatott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében. Bármi is lesz a mérkőzés eredménye, az már biztos, hogy az angolok szövetségi kapitánya, Gareth Southgate stílusikonná vált. Elegáns mellénye hiánycikk lett a boltokban.

Függetlenül a szerda esti angol–horvát világbajnoki elődöntő eredményétől, egy sikert már elkönyvelhet Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya: elegáns megjelenésével stílusikon lett.

Southgate nem zakót visel fehér inge felett, mint némelyik kapitány, hanem az angol válogatott hivatalos öltöztetője, a Marks & Spencer mellényét hordja. A Nemzeti Sport beszámolója szerint a szerdát több angol lap „mellényszerdának” hirdette meg, mondván, a szurkolók vegyenek mellényt, ezzel kifejezve támogatásukat a csapat és a szövetségi kapitány iránt.

A szurkolóknak annyira bejött a stílus, hogy a divatcég kifogyott a mellényekből, a szabóknál pedig megnőtt a forgalom. Nem csak a szurkolók, a szabók is meglátták a lehetőséget a ruhadarabban. Tom Wharton úri szabó, aki több híresség öltöztetője, egy felajánlást is tett: ha Anglia megnyeri a világbajnokságot, Southgate-et életfogytig ellátja mellényekkel.

„Amióta a szurkolók látták a mellényt Gareth Southgate-en, jönnek a hívások, mindennap pluszügyfelekkel számolhatunk. Elindított valamiféle divathullámot, annyi biztos. Fantasztikus ez a vb-menetelés, az edzőnk pedig tökéletesen hozza egy valódi úriember stílusát. Az ajánlatunk teljesen komoly, és ha megnyerjük a vb-t, akkor bármilyen kérését teljesítjük” – mondta Tom Wharton a Gloucestershire Live-nak.

Tom Wharton szabóműhelye nem olcsón dolgozik, egy mellény akár 300 fontba is kerülhet a Barrington Ayre-nél.

(Forrás: nlcafe.hu, fotó: Getty Images)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign