Jump to content

A pasik kedvenc frizurái

2018. 06. 03. 22:04

Ha szeretnél a kedvükben járni, válaszd ki a kedvenced, és irány a fodrász, vagy készítsd el magadnak!

Min ütközik meg elsőként az ember szeme, valahányszor a hajfestékek sorára téved egy drogériában? Minden dobozról szélesen mosolygó nők néznek rád, egytől egyig tökéletes hajszínnel és frizurával. 

Már-már olyan érzés ez, mintha nem is hajfestéket reklámoznának, hanem magát a nagybetűs boldogságot. Ez nem véletlen, hiszen egy jó frizura mindent visz. Akár a piros hetes.

Milyen frizura jön be leginkább a pasiknak?

Ehhez képest a "Mit szeretnek a férfiak?" kérdés megválaszolása sokszor vetekszik a "Mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás?" témakörével. Kiváltképp, ha divatról van szó. Hiszen, amit a nők szépnek találnak, az számukra gyakran borzalmasnak tűnhet. Ellenben egy nőies frizurával szinte lehetetlen bakot lőni, inspirációból pedig akad bőven. Hullámokkal, frufruval, rövid, félhosszú vagy hosszú hajjal is csábíthatsz, mindössze annyi a dolgod, hogy összeállításunkból kiválaszd a hozzád leginkább passzoló fazont!

Image #0

A szorosan összefogott lófarok kifejezetten csábító, különösen azoknak, akik nem riadnak vissza az erős nőktől. Míg valaki azért szereti, mert elérhetetlenséget sugároz, ami szintén nagyon szexi.

Image #1

A laza, strandolós hullámok beindítják a pasik fantáziáját, azok ugyanis könnyedséget, játékosságot sugároznak. És ugyan ki ne szeretné vidám emberek társaságában elütni az időt?

Image #2

Hossztól, fazontól és színtől függetlenül egy férfi sem tud ellenállni az egészségtől kicsattanó, fényes hajkoronának. 

 

 

(Forrás: femina.hu / kép: cosmopolitan.hu, femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign