Jump to content

Diana hercegnő tiarájában esküdhet Meghan Markle

2018. 03. 24. 14:23

Diana hercegnő öccsétől kell kölcsönkérnie Harry hercegnek a tiarát Meghan számára.

Diana hercegnő gyémántos tiaráját viselheti Meghan Markle május 19-én, amikor örök hűséget fogad Harry hercegnek. Diana maga is ezt viselte az esküvője napján, illetve később, más alkalmakkor is.  A tiara jelenleg Diana öccse, Charles Spencer gróf harmadik felesége, Karen tulajdonában van, ám ha Harry herceg elkéri nagybátyjától menyasszonya számára, örömmel kölcsönadják majd.

Elképzelhető ugyanakkor, hogy II. Erzsébet ad majd kölcsön egy tiarát Meghannek a nagy napra, méghozzá nagy valószínűséggel a Cartier Halo tiarát, melyet Katalin hercegné is viselt az esküvőjén. Az 1936-ban készült tiara egykor az anyakirályné tulajdonában volt, majd lányának, Erzsébet hercegnőnek, a későbbi királynőnek adta a 18. születésnapjára.

 A brit lapok tudni vélik azt is, hogy Meghan Markle jegygyűrűje egy közel 100 éves tradíció jegyében készül: walesi aranyból, ugyanúgy, ahogy Elizabeth Bowes Lyon, valamint II. Erzsébet és Katalin hercegné jegygyűrűje is.

A királyi család beszállítója, a Clogau Gold ügyvezető igazgatója a sajtónak úgy nyilatkozott: bár a walesi arany inkább rózsaszínes árnyalatú, megoldják, hogy Meghan Markle jegygyűrűje sárgásabb legyen, hogy tökéletesen passzoljon a Harry herceg által tervezett eljegyzési gyűrűjéhez.

(Forrás: nlcafe.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign