Jump to content

A kismama Katalin hercegné lábakat villantott

2018. 03. 24. 14:21
Megint támadják Katalin hercegnét. Néhány úgy vélik, hogy Vilmos herceg kismama felesége túlságosan rövid ruhát választott magának.
 

Egy percig sem tétlenkedik Katalin hercegné, pedig egy hónap múlva életet ad a harmadik gyermekének! A britek kedvenc hercegnéje, a nyolcadik hónapban is számos hivatalos eseményen vesz részt. Szerdán például egy londoni intézményben tett látogatást, ahol gyermekek és családok mentális egészségével foglalkoznak. Sokan azonban nem azt nézték, hogy még a várandósságának utolsó heteiben is mennyi munkát vállal Katalin hercegné, hanem azt, hogy túl rövid a szoknyája.

Katalin hercegné egy világoszöld összeállításban jelent meg az eseményen, és tény, ami tény, hogy a szoknyája a megszokottól talán picit rövidebb volt, így látni engedte a térdeit. Mondjuk ezen megbotránkozni több mint nevetséges. Katalinnak korábban is voltak gondjai a szoknyáival. Először a házasságuk kezdeti hónapjaiban, amikor az egyik kanadai repülőtéren az éles szél teljesen felfújta a szoknyáját, amibe – a hagyományoktól eltérően – nem varrtak súlyokat.

(Forrás: nlcafe.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign