Jump to content

Palvin Barbi tetkót varratott

2017. 12. 26. 18:42

Néhány éve még szende, babaarcú csajszi volt, most viszont ő a modellvilág egyik legsikeresebb tagja, aki mostanában bevállalósabb, mint valaha. Képzeld, most például tetkót csináltatott magának!

Tavaly, amikor az Elemi ösztön egyik legendás jelenetét játszotta újra, valószínűleg te sem gondoltad volna, hogy tud ennél szexibb lenni. Aztán egy évvel később, vagyis néhány napja fogta magát, és egy lehengerlő videóban bizonyította be, milyen profin rúdtáncol. De ne gondold, hogy Palvin Barbi nem tartogat több meglepetést 2017-re!

Néhány órája ugyanis azzal lepte meg rajongóit, hogy tetoválást csináltatott, igaz, egyelőre nem tudni, hogy az apró szépség valódi tetoválás, vagy csak egy lemosható matrica. A rózsa minta egyébként nagyon apró, Barbi egyik ujját díszíti (stílusosan a középsőt), szóval tökéletes választás, ennél csajosabban már nem is mutathatna be. A rajongók láthatóan imádják Barbi új szerzeményét, hiszen a fotó már átlépte a félmilliós like-határt. Wow, vajon mi jöhet még ezek után?

(Forrás: cosmopolitan.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign