Jump to content

Selena Gomez és The Weeknd szakítottak

2017. 10. 31. 18:31

Nagyon gyanús: nem sokkal azután, hogy Selena együtt reggelizett expasijával, az énekes kikövette Instán a celeblány legközelebbi hozzátartozóit és barátait!

Valami nagyon nem stimmel most Selena Gomez és The Weeknd között. Néhány napja látták együtt az énekesnőt és egykori barátját, Justin Biebert egy kaliforniai kávézóban, amint meghitten beszélgettek egymással – miközben Selena jelenlegi pasija, Abel éppen világkörüli turnén van. Persze rögtön elindultak a találgatások, hogy az exszerelmespár között esetleg újra felmelegedett a viszony.

A US Weekly forrásai szerint ugyanis bár csak nagyjából fél órát töltöttek a helyen, Selena és Justin nagyon jól érezték magukat egymással, a számlát pedig végül az énekes állta. Nem sokkal később pedig ismét együtt látták őket egy templomi koncerten.

Ez már azért neked is piszkálná a szemed Selena pasija helyében, igaz? Eddig úgy lehetett tudni, hogy The Weeknd megbízik barátnőjében és nem csinál ügyet ezekből a találkozgatásokból, a legfrissebb infók azonban egészen másra engednek következtetni.

Az énekes ugyanis kikövette Instagramon Selena több közeli ismerősét, köztük az anyukáját, az asszisztensét, Theresa Mingust és a BFF-jét és egyben donorját, Francia Raisát, illetve rajtuk kívül még Selena keresztszüleit is. Igaz, a lány még továbbra is ott van a követett profiljai között, de annak idején Bella Hadiddal is ugyanígy ért véget a nagy szerelem: először mindenki mást, majd pedig hetekkel később a modellnél is rányomott az „unfollow” gombra. Mindeközben egész nyáron nem lehetett együtt látni a sztárvilág egyik kedvenc párosát. A People magazin forrásai egyébként már meg is erősítették a hírt, miszerint Selena és The Weeknd valóban szakítottak egymással, ám egyelőre hivatalosan egyikük sem nyilatkozott ezzel kapcsolatosan. Te mit gondolsz, tényleg vége?

(Forrás: cosmopolitan.hu / kép: intouchweekly)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign