Jump to content

Sztárpárok, akik a hűtlenség ellenére együtt maradtak

2017. 10. 21. 11:31

A sztárpárok kapcsolatai csak kívülről tűnnek tökéletesnek, ugyanolyan problémák és kétségek merülnek fel köztük is, mint a civileknél: pédául a hűtlenség. Nekik viszont a félrelépést nemcsak egymás előtt kell vállaniuk, hanem az egész világ előtt, ami nem könnyíti meg a helyzetüket. Ennek ellénre vannak olyan celebpárok, akiknek sikerült rendezni a kapcsolatukat: ilyen például Victoria és David Beckham. 

Nagyon fiatalok voltak, amikor elkötelezték magukat egymás mellett. 1997-ben találkoztak, 1999-ben pedig kimondták a boldogító igent, ami azt jelenti, hogy már 18 éve házasok. Idilli kapcsolatukat 2004-ben rázta meg egy megcsalási botrány, azzal volt tele a sajtó, hogy David viszonyt folytatott személyi asszisztensével. Rebecca Loos eleinte tagadta a vádakat, de később eladta a történetet egy brit bulvármagazinnak. Victoria akkor úgy döntött, kitart férje mellett, és azóta is együtt vannak.

Beyoncé és Jay-Z

Az énekesnő életében Jay-Z volt az első férfi, nagyon régóta ismerték már egymást, így nem olyan meglepő, hogy a baráti kapcsolatuk szerelemmé alakult. Azóta összeházasodtak és három közös gyermekük van, de nekik is voltak bőven problémáik. Évekig pletykálták, hogy Jay-Z nem hűséges a feleségéhez, a híreszteléseket pedig maga Beyoncé erősítette meg a 2016-ban kiadott albumával. AZ egész lemez ugyanis arról szól, milyen érzelmek gyötörték az énekesnőt akkor, amikor rájött arra, hogy férje hűtlen volt hozzá, és arról, hogyan dolgozta fel a megcsalást. Beyoncé végül megbocsátott férjének, és úgy tűnik, kapcsolatuk újra a régi.

David Boreanaz és Jaime Bergman

(Forrás: life.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign