Jump to content

Így edz a kebelkirálynő, Kate Upton

2017. 08. 20. 21:41
A 25 éves Kate 2008-ban kezdett modellkedni, 2010-től pedig már a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt. A Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue kiadványának kétszer is címlaplánya volt, amit korábban csak Tyra Banks mondhatott el magáról. A kebelkirálynő meztelenkedés helyett ezúttal életmódjáról vallott!

"Számomra a testmozgás a kemény munkáról szól. Bemegyek az edzőterembe és dolgozom azért, hogy egészséges legyek, hogy jól és magabiztosan érezzem magam a testemben. Imádom a súlyemelést, mert az egyre nagyobb súlyok egyre nagyobb kihívásokat támasztanak, és pedig jobb és jobb lehetek. Persze a helyes kivitelezésre mindig oda kell figyelni, de ebben az edzőm sokat segít - mondja Kate. - Amikor először mentem hozzá, azt mondta, kétszáz kilóval kezdünk. Én csak nevettem, hogy az biztosan nem fog menni. Ma viszont már tényleg ekkora súlyokkal dolgozunk, és sokkal jobban hiszek önmagamban."

"A divatipar elképesztő nyomást helyez a modellekre. Minél vékonyabb valaki, annál jobb. De én ebben nem hiszek. Szerintem az erős a szexi. Ez persze időbe telt, míg így kezdtem gondolkodni, és nem az elvárásoknak akartam megfelelni. A testi-lelki egyensúly viszont nagyon fontos, amit semmiért nem éri meg feladni."

"Teljesen egyértelmű, hogy nem lehet mindig a topon lenni. Az ember néha elgyengül, és megkíván egy kiadós, nem éppen egészséges vacsorát. De engem ez nem zavar, mert az előnyömre tudom fordítani. Egy ilyen vacsora után még nagyobb a motivációm és másnap még nagyobb erőbedobással végzem a feladatomat az edzőteremben."

(Forrás: life.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign