Jump to content

Talán picit túlszaladt az a dekoltázs, nem?

2017. 05. 10. 16:00

Kim Kardashian köztudottan nem arról híres, hogy a hétköznapjain, hétköznapiasan nézzen ki. Legújabb szerzeményét nehéz lenne kategorizálni, szóval maradjunk mindössze annyiban, hogy "megdöbbentő".

A ruhadarab egyébként a legutóbbi Kanye kollekcióból való, amely a közelmúltban mutatkozott be a nyilvánosság előtt. A belebújós egyberuha nem is lenne kirívó, még a csipke nadrágrész ellenére sem, hiszen jól láthatóan a felső rész nem gyárilag ilyen, szimplán csak nem lett teljesen begombolva. Biztos csak a gombok varrásait szerette volna kímélni Kim!

A magamutogató celeb egyébként rengeteg kritikát kapott a közelmúltban, még a szokásosnál is többet. Köszönhető ez annak, hogy Twitter oldalára kiírta, hogy "Az influenza csodálatos étrend. Én legalábbis nagyon boldog voltam, hogy a Met gála előtt sikerült leadnom néhány kilót a betegségem miatt". Ez leginkább a szülőknek nem tetszett, akik a lányaikat féltik a negatív befolyásolás miatt.

Ha már felvetődött a diéta, így a cikk zárásaként nézzünk  egy sokak által használt praktikát, a vércsoport szerinti táplálkozást!

Ebből már könnyen ki lehet találni, hogy mégis miről van szó, de merüljünk el egy kicsit a részletekben: Több éves kutatások eredményeképp megállapították, hogy bizonyos ételek, tápanyagok agglutinálják, vagyis összeragasztják egyes vércsoportú emberek vérlemezeit. Magyarul van, aki számára nem káros olyan étel, ami másoknak igen.

Számos más előnye is van a vércsoport szerinti táplálkozásnak: a gyakori vírus- és egyéb fertőzéseket nagyobb eséllyel úszhatjuk meg, a testsúlyunk beáll az ideális értékére, az életet veszélyeztető betegségeket is megelőzhetjük (mint például a rák, a szív-, és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, májelégtelenség), továbbá az olyan tényezőket is elkerülhetjük, amelyek gyorsítanák sejtjeink pusztulását.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Fashionstylemag.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign