Jump to content

Idén Nicki Minaj lett a legfeltűnőbb celeb a Párizsi Divathéten

2017. 03. 04. 18:00

Azt már megszokhattuk, hogy a hírességek (modellek, előadók, színészek...stb.) szeretnek kitűnni a tömegből a nevesebb divatbemutatókon és díjátadókon, de néha szinte már olyan, mintha versengenének azon, hogy ki után generál a média nagyobb "botrányt". Idén ez szerintem egyértelműen Nicki Minajnak sikerült.

Bár úgy is fogalmazhatnánk, hogy a tervezők és a celebek felváltva viszik el a showt. Az amerikai előadó és színésznő a Haider Ackermann divatbemutatón és előtte egy kicsivel az Eiffel-torony környékén tűnt fel.

A merész viselete egy Givenchy rövidnadrágból, egy Mugler felsőből, egy pár Alexandre Vauthier cipőből, egy Agent Provocateur mellbimbótapaszból és egy furcsa lila szemüvegből állt. Ezek többsége külön-külön is különcnek számítanak, ám így egyben "még különcebb" az egész (erre más értelmes jelzőt nehéz lenne találni - a szerk.).

Ez a fajta "fél mell" kilóg kialakítás azonban nem újkeletű, annak idején az 1999-es MTV Video Music Awards-on Lil’ Kim vállalt be egy hasonlót:

 

@mypagemyopinion által megosztott bejegyzés,

Ezt követően nem sietett túlzottan Nicki, néhány szupermodell társaságában meglátogattak egy-két ismertebb párizsi szórakozóhelyet. Továbbá - mint ahogy az utólag kiderült - 2 videoklipet is forgattak Minaj-ék a divat fővárosában.

Természetesen az Instagram-ról sem maradhattak le a ruhás képek

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Instagram)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign