Jump to content

Joey és Chandler sem volt ott Jennifer Aniston esküvőjén

2015. 08. 11. 19:57

A Jóbarátok Rachel Green-je titokban összeházasodott Justin Theroux-szal, ahol egyébként két jóbarát nem jelent meg; Matt LeBlanc és Matthew Perry. Azt nem tudni, hogy miért nem lettek meghívva, mindenesetre a két színész nyilatkozott is azóta ez ügyben.

Jennifer Aniston 3 év együtt járást követően hozzáment Justin Theroux-hoz, és az esküvőt cselesen sikerült eltitkolniuk a nyilvánosság elől. A meghívott vendégek úgy tudták, hogy születésnapi partyra érkeznek. Mondanom sem kell, hogy mindenki nagyon meglepődött.

A hírek szerint még egy ilyen alkalom sem volt elég ahhoz, hogy összeálljanak a Jóbarátok, hiszen Matt LeBlanc (Joey) és Matthew Perry (Chandler) is távol volt.

"Azt hiszem Ők ketten gyönyörű párt alkotnak, és nagyon örülök Jen boldogságának." - mondta Matt, majd hozzátette, hogyha meghívták volna az eseményre, minden bizonnyal megjelent volna.

Matthew is megszólalt ez ügyben: "Meg voltam döbbenve - mint mindenki más - amikor megtudtam a nagy hírt. Kívánok mindkettőjüknek sok-sok boldogságot!" Egy újságíró meg kérdezte Perry-től, hogy végül miért nem volt jelen, amire az alábbit válaszolta: "Engem nem hívtak meg. Szóval ilyenkor nincs mit tenni.."

Ez egy újabb érv arra, hogy miért nem lesz Jóbarátok reunion se mozifilm, se sorozat formájában, bár az alábbi videó sokak fantáziáját beindította tavaly nyáron:

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Comsopolitan)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign