Jump to content

Miranda Kerr a Swarovski-nak tervezett ékszereket

2015. 07. 03. 21:21

A 32 éves ausztrál modell először kóstolhatott bele az ékszertervezés szépségeibe és saját elmondása szerint nagyon élvezte az egészet. A Swarovski a hírek szerint ősztől kezdi árusítani a termékeket, melyekről képek egyelőre nem készültek...

Miranda Kerr-t azt hiszem nem nagyon kell bemutatni, bár néhány érdekességet azért csak illik megemlíteni: Az első - és talán legfontosabb -, hogy Ő a Victoria's Secret első ausztráliai angyala, ami elég nagy szó. Sokaknak ismerős lehet Miranda az Így jártam anyátokkal sorozatból, ahol egy epizód szerepet kapott, illetve megjelent Kanye West egyik klipjében is.

2013-ban a Swarovski kampányának arca volt, viszont ez az első alkalom, hogy a tervezés rejtelmeibe is belekóstolhatott. "Ez egy fantasztikus lehetőség, amit kár lett volna elszalasztanom. Kétségkívül egy komoly múlttal rendelkező cégről van szó, így az erőforrások és technológia mellett, a tapasztalt munkatársak is a segítségemre voltak." - mondta Miranda a WWD-nek.

A kollekciónak két fő témája van, a Diapason és a Duo. A Diapason vonal leginkább a klasszikus és romantikus mintákra operál, míg a Duo elég sokoldalú, ezáltal sokkal személyesebb. Utóbbi altémáinál a rá legjellemzőbb szimbólum került a kristályékszerre, melyek a következők: ragyogás, szerelem, erő, báj, energia és öröm.

2015 őszén kezdik el világszerte az árusítást a Swarovski üzletekben, megközelítőleg 20 ezer forintos darabáron. Szóval még épp időben jött ez a hír ahhoz, hogy valamelyik példány felkerüljön a karácsonyi kívánságlistára.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Apnatimepass)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign