Jump to content

Rövidesen elkezdik a szépségkirálynő felkészítését a világversenyre

2015. 06. 23. 09:05

Az ajándékok átvétele és a királynői fotósorozat elkészítése után már kezdetét is veszi Kiss Daniella, a vasárnapi Magyarország Szépe verseny győztesének felkészítése a Miss World 2015 nemzetközi döntőjére, amelyet a kínai Szanjában rendeznek.

A felkészítés első lépése egy intenzív nyelvtanfolyam lesz, majd etikett és protokoll órákat vesz az újdonsült királynő Schiffer Miklós stílustanácsadótól, akitől egyebek mellett megtanulhatja, hogyan kell a különböző rendezvényeken viselkedni, megjelenni, bemutatkozni vagy helyesen ülni és állni. Kulcsár Edina, a verseny tavalyi győztese, aki a 2014-es világversenyen második helyezést ért el, szintén foglalkozik majd Daniellával és igyekszik átadni neki saját tapasztalatait.

Ebben az évben nagy hangsúlyt fektetnek majd a nemzeti ruhás felvonulásra, hiszen pluszpontot jelent az is, ha egy versenyző alversenyt nyer.

"Tavaly azt láttuk, hogy minden ország gyakorlatilag jelmezként fogja fel a nemzeti ruhás tourt. Mi eddig ragaszkodtunk ahhoz, hogy bizonyos motívumok, színek mindenképp megjelenjenek, de most kicsit el szeretnénk rugaszkodni, egy kicsit nagyobb volumenű ruhát szeretnénk a világversenyre kiküldeni" - tette hozzá Sarka Kata.

Vasárnap a zsűri és a nézők egyaránt a 21 éves Kiss Daniellát választották Magyarország legszebb lányának, első udvarhölgye a szintén 21 éves Lepp Dorina Ágnes, a második udvarhölgy a 19 éves Steingruber Virág lett. A programban a lányok a hagyományos bikinis és estélyi ruhás felvonulás mellett retró öltözetben és nemzeti ihletésű kreációkban is megmutatták magukat.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: Divat és Szépség & MTI | Fotó: Rapidleaks)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign