Jump to content

Egy korszak vége: Visszavonult Gisele Bündchen

2015. 04. 16. 14:13

Azt mondják, ő minden idők legszebb és legsikeresebb szupermodellje. A kifutó legnagyobb sztárja pedig méltóképpen búcsúzott: 20 év után visszavonult utolsó divatbemutatóját követően.

A 34 évesen, kétgyermekes édesanyaként is a világ egyik legszebb és legjobb alakú modelljeként akár még évekig lehetne a kifutók sztárja, ám a brazil szupermodell úgy döntött, ideje visszavonulni és átadni a terepet a fiataloknak.
Gisele Bündchen a Sao Paolói Divathéten lépett utoljára kifutóra: a brazil Colcci márka ruhadarabjait mutatta be. A gyönyörű modell három különböző szerelésben vonult végig a kifutón, majd a többi modellel együtt utoljára jelent meg a divatrajongók előtt. A közönség felállva tapsolta, köztük volt Gisele családja és férje, minden idők egyik legjobb amerikai foci irányítója, Tom Brady.

Gisele Bündchen a divatbemutató után elmondta, hogy hálás azért, maiért 14 évesen felfedezték őt és 20 csodálatos évet tölthetett el a divatvilágban, ahol olyan sikereket ért el, melyek révén ő maga választhatta meg, hogy melyik lesz az utolsó fellépése. Izgatott a jövőt illetően, melyről csak annyit árult el, hogy a divatszakma közelében marad, csak éppen modellkedést nem vállal még.

A csodaszép brazil hölgyet azonban egészen biztosan láthatjuk még magazinokban, fotózásokon és egyéb divatprojektekben, hiszen szépsége az évek során cseppet sem kopott.

Gisele utolsó divatbemutatójáról ITT tekintheted meg a képeket.

(Fotó: Popsugar/getty -Fernanda Calfat)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign