Jump to content

A Chanel’s bemutatja új kampányát

2015. 04. 03. 17:35

Kristen Stewart, Alice Dellal és Vanessa Paradis is arcát adta a Chanel’s új táska kampányához, a ’3 Girls, 3 Bags’-hez. Ezek a kézitáskák egyébként hamarosan megvásárolhatóak lesznek a boltokban.

A Chanel’s ezúttal is igazi sztárokkal reklámozza új kollekcióját. A tükörfordítás szerinti 3 lány, 3 táska kampányt vehetjük a szó szoros értelmében, hiszen Kristen Stewart, Alice Dellal és Vanessa Paradis is más-más kézitáska arca lesz a közeljövőben.

Kristen Stewart, amerikai színésznőt azt hiszem, nem kell bemutatnom senkinek. A Twilight Saga óta hatalmas népszerűségnek örvendhet Kristen kisasszony, amit a mellékelt ábra alapján ki is tud használni. Alice Dellal egy iraki származású brazil-brit modell, aki szintén jó alapanyag egy ilyen kampányhoz. Végül, de nem utolsó sorban, Vanessa Paradis, francia énekesnő és színésznő lett a Chanel’s kiválasztottja a táska promózásához.

Azért valljuk meg, remek trió állt össze ehhez a kampányhoz, amelynek kis előzetesét már lezavarták az Instagramon keresztül, amelyet az alábbi linken keresztül tekinthettek meg: http://www.fashionmagazine.com/fashion/2015/03/02/chanel-3-girls-3-bags-campaign/slide/chanel-handbag-ad-campaign-kristen-stewart/

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Ikifashion)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign