Jump to content

Megszervezte a meglepetés esküvőt

2020. 02. 04. 11:06

A kanadai nő hat év jegyesség és sikertelen esküvőszervezés után döntött úgy, hogy az asztalra csap, és vőlegényével végre házasok lesznek.

A British Columbia-i Nicole Arnett kezét még 2014-ben kérte meg barátja, Daniel egy romantikus estén közös otthonukban, nagymamája jegygyűrűjével. Ugyan a pár komolyan elhatározta, hogy összeházasodnak, valahogy sosem tudtak igazán dűlőre jutni az esküvő részleteivel kapcsolatban.

„Rájöttünk, hogy mi valójában nem drága, nagy felhajtással járó esküvőre vágyunk, hanem egyszerűen csak házasok szeretnénk lenni” – mesélte az ingatlanügynökként dolgozó 40 éves menyasszony a brit Unilad-nek.

Majd 6 évvel később Nicole-nak egyik vasárnap eszébe jutott, mi lehet a megoldás, mikor decemberben kiment futni az óceán partjára. Ekkor találta ki, hogy egyszerűen meglepi a barátját egy esküvői ceremóniával. Az ötletet csiszolva úgy döntött, az esküvőt január 1-jén rendezi meg, a szokásos újévi bulijuk részeként, mikor ők is részt vesznek a szokásos helyi óceánúszásban.

Nicole-nak végül a barátok és a családtagok segítettek, mindössze két hét alatt szervezték meg végül az esküvőt, viszonylag alacsony költségvetéssel, amit mindvégig sikerült Daniel elől teljesen eltitkolni. Ehhez a fedősztori az volt, hogy valójában Nicole január 2-re eső negyvenedik születésnapjára készülnek ilyen lendületesen.

Majd újév napján, mikor a 35 meghívott vendég megérkezett a Bonnie Brook Beachre, Nicole elárulta Danielnek, hogy ez valójában az esküvőjük napja, és hamarosan kezdődik a ceremónia.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign