Jump to content

Kiállhatatlan emberek

2019. 07. 17. 18:06

A faragatlan emberekkel nehéz együtt élni, ezért nem csoda, hogy a fotók készítői meg akarták osztani a dühüket a világgal.

Jó esetben már egészen kicsi gyermekkorban megtanítják az embernek, hogy mik a társas együttélés illemszabályai, vagyis hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy ne zavarjunk másokat. Ám ezeket az alapvető kulturális téziseket sokan még felnőttként is egyszerűen semmibe veszik, úgy gondolva, hogy kizárólag a saját érdekeiket kell szem előtt tartaniuk.

A legtöbb jóérzésű emberben azonnal felmegy a pumpa, ha ilyesminek lesz tanúja. Míg régen legfeljebb dohogva elmeséltük egymásnak, milyen felháborító esetet láttunk, manapság szinte mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, így a dühítő szituációban képeket is tudunk készíteni faragatlan embertársaink tetteiről.

A Bored Panda arra kérte a felhasználóit, hogy osszák meg a nagyvilággal, ha van ilyen felvételük. Szomorú módon szép számmal érkeztek a képek a felhívásra, és néhány igazán bosszantó esetet most mi is megmutatunk. A kommentelők valósággal háborogtak a fotók láttán, melyek nagy része Amerikában készült, de sajnos biztosak lehetünk benne, hogy a világ bármely táján találkozhatnánk hasonló esetekkel.

Egy lány jó poénnak érezte megnyalni egy doboz fagyit, majd visszazárni és visszatenni azt az üzlet hűtőjébe, hogy egy gyanútlan vásárló később megvegye. Láthatóan még örült is, amikor megörökítették, mit csinál.

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign