Jump to content

Sosem késő a szerelmhez

2019. 02. 22. 14:46

Jean közel a kilencvenhez, egy buszmegállóban találkozott azzal a férfival, aki, elrabolta a szívét, amikor már a legkevésbé számított rá.

Jean Whittle, aki néhány hét múlva ünnepli 90. születésnapját, az ABC News ausztrál hírcsatornának elárulta, ez a mostani az első alkalom, hogy igazán és őszintén szerelmes. „Az életem során persze akadt néhány udvarlóm, de a helyzet az, hogy soha egyikkel sem éreztem ugyanazt, amit most. Ez a dolog Martinnal valahogy teljesen más” – mondja az idős asszony, aki már évek óta egy olyan faluban él, amit kifejezetten nyugdíjasoknak alakítottak ki az építői.

„Legyen bármilyen furcsa is, Martinnal az egyik buszmegállóban ismerkedtünk meg egymással – idézi fel az első pillanatokat Jean, majd azt is hozzáteszi, sokáig nem tudatosult benne, hogy valójában szerelmes lett Martinba. – Az elején csak az tűnt fel, hogy bármikor, bármiről el tudtunk beszélgetni, aztán meg az, hogy várom a találkozásainkat. Aztán egyik alkalommal, nem volt ott a szokásos helyen a szokásos időben…”

Jean azt mondja, egész konkrétan halálra rémült, mikor nem találta ott a szokásos helyükön Martint. „A legkülönbözőbb, ijesztőbbnél ijesztőbb szcenáriók jártak a fejemben. Elhitettem magammal, hogy rosszul lett, és meghalt, és amikor erre gondoltam, elsírtam magam. Addigra már képtelen voltam elképzelni az életemet nélküle, és talán ez volt az a pillanat, mikor rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé.”

Közben Martin az ijedtségről, amit Jeannek okozott, semmit sem tudott. Az akkor 86 éves férfi azért nem volt ott azon a helyen, ahol Jean várta őt, mert ki kellett mennie az unokahúgáért a reptérre. „Mikor visszatért, az ápolóktól tudta meg, mennyire rám ijesztett. Mikor legközelebb találkoztunk, egy szál vörös rózsával várt, amit valakinek a  kertjéből szakított  nekem. Annyira tüneményes volt” – mondja Jean, aki közelgő, 90. születésnapját egész biztosan Martinnal ünnepli majd.

„Ez életem legboldogabb időszaka” – tette hozzá.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign