Jump to content

Nem tetszett a manikűrje, lecsukták

2018. 06. 22. 12:43

A történetnek ráadásul többféle verziója is van...

Egy 28 éves amerikai nő, Charley Fowler hétfőn egy szépségszalonban manikűröztetett, ám a végeredménnyel elégedetlen volt és ennek hangot is adott. Felajánlották neki, hogy újra megcsinálják a körmeit, ám ő ezt visszautasította, és inkább fizetés nélkül távozott a szalonból.

Amikor beült az autójába, a szalon alkalmazottai utána rohantak, mire ő tolatni kezdett és az egyiküket járművével húzta. Utóbb azt mondta, hogy eredetileg az autójában akarta megvárni a rendőröket, ám amikor az alkalmazottak dörömbölni kezdtek a jármű ablakain, úgy döntött, inkább elhajt a helyszínről, hamarosan azonban megállt egy étteremnél. Végül a rendőrök bevitték.  

A mentális betegek kezelésével foglalkozó Fowler egyik munkatársa szerint a történtek hivatalos verziója leginkább csak a szalon alkalmazottainak álláspontját tükrözi. Fowler keze állítólag vérzett az elrontott manikűr következtében, és bár valóban felajánlották neki, hogy helyrehozzák az elrontott munkát, már nem volt ideje maradni, és másnapra szeretett volna időpontot kérni. Miután távozott, az autójában akart várakozni a rendőrök kiérkezésére, amikor azonban meglátta, hogy a szalonból öten tartanak felé, elkezdett kiállni a helyéről, hogy a parkoló egy másik pontján várja meg a rendőröket. Az egyik alkalmazott ekkor ráugrott a jármű motorháztetejére. Eszerint a verzió szerint Fowler ekkor megállt, és megkérte, hogy szálljon le az autójáról.

A nő jogi képviselője szerint a Fowler ellen felhozott vádakat ejteni fogják.

(Forrás: nlcafe.hu, fotó: bustedcoverage.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign