Jump to content

Divatproblémák, melyekkel biztosan találkoznak az alacsony nők

2018. 03. 24. 00:25

Az emberek nem is gondolnák, de az alacsony növésű nőknek gyakran meggyűlik a baja a különböző nadrágokkal, szoknyákkal, felsőkkel... stb. Persze ez teszi őket még cukibbá, de az biztos, hogy egyikünk sem cserélne velük.

1. A kis növésű lányok egyik legnagyobb ellensége a hosszú ujjú felsők, hiszen szinte minden esetben túl rövid a karjuk és számos szituációban ez kellemetlen lehet, mint például családi ebéd/vacsora során, ahol vigyázni kell arra, nehogy belelógjon a paradicsomos szószba a fehér felsőjük.

2. A nadrágok sem különbek, hiszen az ülep mélysége gyakran nagyobb a kelleténél és aki nem szeretne egy MC Hammer imitátor lenni, annak ez bizony kellemetlen. Ami még ennél is gyakoribb, az a nadrág szárának a hossza... Ismerős? Az alacsony lányoknak szinte biztosan van már egy saját varrónőjük, ahova néha gyakrabban járnak, mint a fodrászhoz.

3. Lapos talpú cipőben szórakozni? A sok "óriás" között inkább nem! Szegény apró hölgyek sose tudják meg milyen egy olyan buli, amely nem durva lábfájással ér véget.

4. Térdig érő szoknyát vásárolnál? Akkor előbb találsz magadnak való darabot a rövidebb szoknyák között.

5. A téli csizma beszerzése sem könnyű feladat, elvégre a bokacsizmák a lábszárat is súrolják, a térdcsizmák pedig egészen combig is fel érnek a legtöbb esetben.

6. Az online vásárlás teljesen tabu.

7. A harisnyanadrág hossza se optimális, amit legalább derékig kell felhúzni, ami viszont kislányos külsőt kölcsönöz.

(Forrás: divatesszepseg.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign