Jump to content

Sophia Hadjipanteli, a szemöldökök védőszentje: Fotó!

2017. 09. 30. 11:41
Vannak durva trendek szemöldök terén, de a baj mindig ott kezdődik, amikor túlzásba esünk...

Volt divat a vékonyra szedett szemöldök, amitől mindenki arcán olyan "sok volt a hely". De emlékszünk arra is, mikor mindenki leborotválta és rajzolta magának reggelente a szemöldökét. Ettől mondjuk a legtöbben úgy festettek, mintha valamilyen betegsében szenvednének.

Aztán jött a vastagabb szemöldökök divatja, amely a homloküregünk közepéből indul, és szinte a halántékunkig elér. Most pedig itt egy fiatal modell, akinek a homlokát technikailag szőr borítja. Ráadásul fekete, miközben az eredeti hajszíne szőke. 

Sophia Hadjipanteli modell és egyetemista egy személyben, aki az Instagramjának köszönhetően vált híressé. Nem meglepő módon a karizmatikus és különleges szemöldöke tette őt különlegessé, hiszen olyan szinten túlzás és végletes a megjelenése, hogy senki sem tud közömbösen reagálni rá. 

Az emberek vagy imádják vagy rosszul vannak tőle, de mindenkinek van róla véleménye. Sophia azonban állítása szerint nem akar senkit meggyőzni a vastag szemöldök szépségéről, egyszerűen csak jobban tetszik így saját magának. Egy biztos: Kiszel Tünde imádná, ha ismerné Sophiát - írta meg a Mirror

 
 
(Forrás: life.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign