Jump to content

720 ezret költ a frizurájára évente a luxusfeleség

2017. 09. 28. 19:38

A nők nagy része általában maximum kéthavonta látogat el a fodrászához, főleg akkor, ha vágatni vagy festetni kell, de utóbbit például sokan megoldják saját kezűleg, otthon is. Szinte teljesen természetes, hogy egy hajmosásért nem ugranak be a legközelebbi szalonba - legalábbis az emberek nagy részének.

Vannak azonban olyan igen ritka kivételek, akik például a fésülködésen kívül egyáltalán nem nyúlnak a hajukhoz, hanem inkább minden apróságot a profikra bíznak. Közéjük tartozik a VIASAT3 új műsorának, a Feleségek luxuskivitelben-nek két mérhetetlen gazdagságban élő szereplője, Farkas Rita és Köllő Babett is.

Ezért nem mossa magának a haját Farkas Rita

Az első, szeptember 25-i adásban a feleségek a vásárlási és szépségápolási szokásaikról is meséltek, és Rita szinte rögtön elárulta, hogy a haja a védjegye, mindig ügyel rá, hogy tökéletes legyen, és persze egy kicsit sem sajnálja a pénzt, ha a hajkoronájáról van szó.

- Sokat költök magamra, mert nekem ez jár, és szerintem minden nőnek jár. 17 éves korom óta én nem mostam hajat otthon. Ha nem lesz mit ennem - és ez most nagyon csúnyán hangzik -, de a hajamat biztos fodrász fogja megcsinálni - mondta Rita a műsorban. Mi pedig kíváncsiak voltunk, hogyan is alakult ki ez a meglepő szokása a luxusfeleségnek, ezért megkérdeztük róla Ritát, aki elárulta, hogy egy szerelem játszott közre abban, hogy szinte csak fodrász nyúlhat a hajához.

(Forrás: femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign