Jump to content

Statisztikák szerint ezek a felnőtt tartalmú oldalak a nők kedvencei

2017. 05. 17. 18:00

Köztudott, hogy a nők is néznek pornót, viszont nem feltétlenül azokat, amelyeket a férfiak is. Elképesztően nehéz olyan oldalt találni, ahol a tartalmakban a hölgyek is találnak élvezetet, de a Cosmopolitan egyik munkatársa kicsit kutakodott ez ügyben. Nézzük a TOP4-et!

A Lady Cheeky az egyik legnépszerűbb Tumblr alapú erotikus weboldal a nőknél. Hogy mégis miért? Mert jól megfogalmazott idézetek vannak kiposztolva, érzéki fekete-fehér fotókkal, továbbá rendkívül forró GIF-ek is előfordulnak, amelyek egy aktus legtökéletesebb pillanatait vetítik elénk.

A Literotica oldalán szintén a szöveges pornó kerül előtérbe, rengeteg történet található meg ott. Bár zárójelesen hozzáfűzve vannak köztük elég pikáns és még perverz tartalmak is, de úgy tűnik mindre van vevő. Ezek elolvasása ingyenes, viszont a videók megtekintése már 6 dollár/30 perc.

A Sounds of Pleasure szintén egy egyszerű Tumblr, bár itt már nem szövegek, de még csak nem is videók találhatóak, hanem csak és kizárólag hangfelvételek. Az oldal látogatói szerint sokkal intimebb ez a fajta pornó, mint azt elsőre gondolná az ember.

Végül, de nem utolsó sorban a PornHub is ide tartozik. A nők legkedveltebb kategóriája a meleg pornó, elmondásuk szerint azért, mert a meleg srácok általában kedvesek egymással és sokkal érzékibbek, mint azok a videók, ahol heteroszexuális párok folytatnak ágytornát.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign