Jump to content

Egy nő a hajával húzta el a buszt - Guinness rekorder lett

2016. 06. 07. 12:00

Egészen pontosan egy buszt és 32 "utasát", aminek az össztömege így 12 300 kilogramm volt. Nem semmi, hogy egyesek mit meg nem tesznek egy kis hírnévért...

A Guinness rekordok listája ismét bővült egy olyan cselekedettel, ami szerintem eddig senki fejében nem fordult meg. Elvégre miért is lenne bárkinek jó, ha több mint 10 ezer kilogrammot mozdítana meg néhány hajszála segítségével?

Nos, erre a kérdésre a válasz: Rani. Ugyanis így hívják azt a hölgyet, aki nem csak megpróbálta, de el is húzta.

Persze nem ez volt a világ legnagyobb őrültsége, ezek például a közelmúltban kerültek be a Guinness-rekordok könyvébe:

  • A 20 éves Jeison Orlando Rodriguez Hernandez jelenleg a világ legnagyobb lábon élő embere: a venezuelai fiú jobb lába 40,1 centiméter, a bal 39,6 centiméter hosszú.
  • Egy kínai házaspárt a világ legmagasabbjaként ismert el a Guinness-szerkesztőség: a 2,36 méteres férj és 1,87 méter magas felesége együttesen 423,47 centiméter.
  • A 78 éves Ann Atkin 2042 kerti törpét halmozott fel kertjében. A devoni művész 1979-ben nyitotta meg a nagyközönség előtt törpeparadicsomát.
  • A newarki Peter Glazebrook a világ legnehezebb, mintegy 9 kilogrammos - ellenben rendkívül csúnyácska - sárgarépájával került be a Guinness-rekordok könyvébe. A 69 éves amatőr kertész több mint 27 kilogrammos karfiolja pedig egy hónapra elegendő harapnivalót biztosítana egy négyfős család számára.

Íme a rekordkísérletről készült felvétel:

(Fotó: YouTube)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign