Jump to content

LED-es csokor és más újdonságok a hétvégi Esküvői Kiállításon

2016. 01. 29. 10:16

Telefontöltőről tölthető LED-es ékszercsokorral, a legújabb esküvői ruha- és sminktrendekkel, a legjobb esküvői zenékkel és helyszínekkel, de a leggyakoribb esküvői bakikkal is megismerkedhetnek az érdeklődők 12. Esküvői Kiállításon a Papp László Budapest Sportarénában szombaton és vasárnap.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei menyasszonyiruha-kínálatban is megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek és a magyar tervezők legújabb modelljei: többek közt Tarjáni Andrea és Lovász Márta tervezők divatbemutatóját láthatja a közönség.

Az érdeklődőket cukrászdák, autókölcsönzők, dekorációk és kiegészítők gazdag választéka várja, utóbbiak között szerepel például a világító menyasszonyi ékszercsokor, a tavalyi "csodacsokrok" továbbfejlesztett változata, amely LED-es lámpáinak köszönhetően több mint egy napig képes világítani, és miután lemerül, telefontöltővel azonnal tölthető. A strasszokkal, brossokkal, gyöngyökkel, ékszerekkel, de akár tollakkal és tüllel díszített egyedi csokrok karakterét a szaténszalagokból készült virágok adják, bármilyen dekorációhoz és ruhához illeszkednek, lakásdíszként is megállják a helyüket és környezetkímélők.

A nagyszabású kiállításon fellép a Group'N'Swing együttes és a Wedding Project Band, ötleteket ad az esküvői frizurákhoz a Marilyn Dream Hair fodrászat, a Ceremóniamester Szövetség képviselőjének előadása pedig a leggyakoribb esküvői bakikra hívja fel a figyelmet. Mindezek mellett társastánc-bemutatók is színesítik a programot, a látogatók között pedig a két nap során luxus kozmetikai csomagokat, könyveket, ruhakölcsönzési utalványokat, fotóajándékokat és kiegészítőket sorsolnak ki.

(Forrás: Divat és Szépség, MTI | Fotó: Pazzoschicago.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign