Jump to content

Hivatalos: Érkezik a Harry Potter 8. része

2015. 10. 23. 13:44

Rajongók millióinak álma vált valóra J. K. Rowling azon bejelentésével, miszerint rövidesen érkezik a Harry Potter széria legújabb része, bár nem egészen a már megszokott formában. Mindenesetre ez végre egy jó hír, és kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a végeredmény.

A bejelentést maga J. K. Rowling tette, méghozzá hivatalos weboldalán, szóval végre valahára nem csak egy szimpla lapértesülésről van szó. A Harry Potter franchise folytatása 2 további résszel fog gyarapodni, bár ezúttal nem könyv-, hanem színházi előadás formájában.

A színdarab – melynek címe: Harry Potter and the Cursed Child – főszereplője nem a Kis túlélő lesz, hanem fia, Albus Severus. Az első rész bemutatójára a londoni West Endben kerül sor.

Rowling annyit elárult, hogy Albusnak majd meg kell küzdenie a Potter család történelmi hagyatékával, amely nem kis terhet helyez az ifjú varázslótanonc vállára. Arról egyelőre nem esett szó, hogy ez a történet más formában is megvalósulna, de a nem londoni rajongók biztos örülnének egy könyv, vagy film változatnak is.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: HarryPotter.wikia.com)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign