Jump to content

Egy fesztivál, ahol sportolhatsz és szórakozhatsz is

2015. 08. 27. 13:59

Negyedszer rajtolnak el szeptember 5-én, Pakson az Atomfutás résztvevői. Harmadszor lesz a futófesztivál része a BrutálAtom és tovább bővül a kapcsolódó egészségtudatos és kulturális programok sora.

A felnőttek kilenc futam közül választhatnak az Atomfutáson. A távok nyomvonalait úgy jelölték, hogy érintsék a város nevezetességeit.

Az emberpróbáló kihívást kedvelőknek ismét meghirdetik a BrutálAtom futást. Ehhez egy akadályokkal teletűzdelt pályát építenek az ASE pálya melletti fesztiválközpont közelében.

Tavaly 1240 futó indult, idén várhatóan ennél többen állnak rajthoz. Már megközelíti az ezret azoknak a száma, akik előzetesen jelentkeztek a IV. Atomfutás és III. BrutálAtom valamelyik versenyszámára. Előnevezésre augusztus 31-éig van lehetőség, de lehet jelentkezni a rajt előtt, a helyszínen is.

Az Atomfutás résztvevői egy Szentes-Szendrey Annával közös bemelegítés után 10 órakor rajtolnak majd el az ASE Csarnok melletti fesztiválközpontból. A rendezvényre érkező sportbarátokat, családokat egész nap sokrétű program várja. Az egészségsátorban egyszerre 70 spinning kerékpáron 3 órán át tekerhetnek az érdeklődők. Ugyanitt méréseket, szűréseket végeznek a Paksi Gyógyászati Központ munkatársai és bemutatja szolgáltatásait a gyógyfürdő is.

A fesztiválra érkezők reform- és hagyományos ételeket, paksi borokat, pálinkákat is kóstolhatnak. Szeptember 5-én délután koncertek szórakoztatják a közönséget az ASE csarnok mellett.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: Divat és Szépség & MTi | Fotó: Houseofcoco)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign