Jump to content

Slash és zenekara az Arénában lép fel

2015. 08. 26. 12:00

A világhírű szólógitáros, Slash és zenekara, a Myles Kennedy and The Conspirators november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

A Grammy-díjas zenész a jelenleg zajló World On Fire elnevezésű világkörüli turnéja keretében érkezik Magyarországra, legutóbb a júliusi VOLT fesztiválon lépett fel, az Arénában utoljára 2013-ban koncertezett szintén Myles Kennedy zenekarával.

A fekete cilinderéről, sötét napszemüvegéről és göndör fürtjeiről ismert Slash-t negyedszázada a világ egyik legjobb gitárosaként tartják számon, több mint 100 millió eladott albummal büszkélkedhet. A Time magazin jelenleg a második helyen jegyzi Jimi Hendrix mögött a "minden idők legjobb gitárosai" listáján.

A Saul Hudson néven született zenész, filmproducer Guns N' Roses-zal öt albumot rögzített, aztán kettőt Slash's Snakepit nevű csapatával, és szintén kettőt a Velvet Revolverrel, amely a Guns N' Roses háromötöde, hiszen Slash mellett Duff McKagan volt a basszusgitáros és Matt Sorum a dobos.

A Lenny Kravitz, Michael Jackson, Ray Charles vagy Stevie Wonder lemezein is közreműködött Slash első szólóalbuma 2010-ben, a második 2012-ben jelent meg. 2014-ben adta ki harmadik lemezét, World on Fire címmel, az album 17 dalt tartalmaz.

2013-ban mutatták be Slash első mozifilmjét, a Nothing Left To Fear-t, amelyben a zenész producerként működött közre. Produkciós cége kifejezetten horrorfilmeket készít, jelenleg is új projekten dolgoznak - olvasható a Live Nation szerdai közleményében.

A Slash: featuring Myles Kennedy and The Conspirators elneveztésű koncerten Slash mellett Myles Kennedy énekel, Todd Kerns basszusgitározik, Brent Fitz dobol, Frank Sidoris gitáron működik közre.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: Divat és Szépség & MTI | Fotó: Irtia)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign