Jump to content

Okostelefonokon is nézhető lesz az augusztus 20-ai koncert

2015. 08. 12. 09:29

Okostelefonon is követhető lesz az augusztus 20-ai budapesti ünnepi koncert az Antenna Hungáriával kötött megállapodás nyomán. A szervezők ezzel többek között a hatalmas tömeg okozta esetleges károkat, baleseteket szeretné megelőzni.

Kun Szabó István közölte, hogy a délután fél ötkor kezdődő koncertfolyamot a MinDig TV-applikáció használatával nézhetik okoseszközeikkel azok, akik nem lesznek a helyszínen vagy csak távolabb állnak a színpadtól. A rendezvénysorozat ideje alatt félóránként elemzi az operatív törzs a beérkező meteorológiai információkat, és szükség esetén - a kész terveknek megfelelően - beavatkoznak, valamint lehetőség nyílhat programmódosításra is.

Délelőtt 10 órától, egészen 18:00-ig színpadra lép a Kolompos Zenekar, a Buborék Együttes, a Hot Jazz Band, az Irie Maffia és a Csík zenekar is.

Az est fénypontjához, a tűzijátékhoz több mint 3 ezer bombát, csaknem 1400 római gyertyát használnak fel. A tízezernél is több effektet ötezer elektromos izzógyújtó aktiválja. Mindezekhez egy hét alatt 7 tonna pirotechnikai eszközt és 30 kilométer elektromos kábelt telepítenek.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: DivatésSzépség, MTI, Kulturaonline | Fotó: Levendulahotelalgyo.hu)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign