Jump to content

Mit vigyek magammal fesztiválra? Van 5 tuti tippünk!

2015. 07. 05. 20:53

Bizonyára te is elgondolkodtál már 1-1 fesztivál előtt, hogy mégis mit vigyél magaddal, mi az, ami kihagyhatatlan. Nekünk van 5 tuti tippünk!

Az elmúlt egy évtized alatt rengeteget változott a fesztiválok összképe és felhozatala. Mostanra már a divat felülkerekedett a praktikusságon, és vannak olyan dolgaink, amik nélkül képtelenek lennénk meglenni. Nézzük azt az 5 holmit, amit semmiképpen se hagyj otthon.

Kalap: Mivel nyár van, meleg, és erősek a nap sugarai, így érdemes vigyázni arra, hogy ne égjen le bőrünk, főleg ne az arcunkon. Persze itt nem az elegáns darabokra gondolunk – bár az sincs kizárva – hanem mondjuk a szalmakalapra, ami szellős, és ha elveszítjük az se nagy probléma, hiszen nem drága kellékről van szó.

Naptej: A kalaphoz hasonlóan ez is elengedhetetlen, hiszen így még kevesebb az esélye annak, hogy megégetjük bőrünket.

Vastagtalpú cipő: A legtöbb fesztivál nem gondosan ápolt angol gyepen kerül megrendezésre, így előfordulhat, hogy nagyobb kavicsok vagy műanyag apróságok kerülhetnek talpunk alá. Ilyenkor a vastag talp megvédhet bennünket. Mondjuk gumicsizma is jó, hogyha van, elvégre akármikor elkaphat bennünket az eső, ráadásul manapság egyre nagyobb divat.

Napszemüveg: Az első kettő példához hasonlóan, itt is a nap sugarai ellen védekezünk, bár ezúttal a látásunkat óvjuk tőlük. Meg egy erősen illuminált állapotban eltöltött este után eltakarhatjuk kevésbé életképes tekintetünket az emberek elől.

Bikini: Azt hiszem, nem kell megmagyarázni azt, hogy a bikinire miért van szükség. Teljesen alapfelszerelésnek tűnik, de bizony sokan otthon hagyják.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Festivalticketing)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign