Jump to content

Órát a szerelmednek

2018. 08. 01. 11:43

Boldog párkapcsolatban esküvő nélkül is lehet élni, ami jelenthet életen át tartó kapcsolatot vagy csak kezdeti pár évet, aztán jöhet az eljegyzés. Karikagyűrű helyett azonban miért is ne szeretnénk viselni egy kedves kiegészítőt, amelyre rátekintve életünk szereleme jut az eszünkbe?

Kézenfekvő megoldás lehet az ékszer, de egyúttal számtalan, már-már indiszkrét kérdést zúdíthatunk magunkra feleslegesen, akkor meg minek?

Pláne, ha van helyette épp oly romantikus, de sokkal vagányabb megoldás is, mégpedig az, ha egyforma stílusú karórát viselünk.

Nem olyan feltűnő, mégis személyes, ami egyszerre fejezi ki saját és kedvesünk stílusát is, a számtalan különféle fazon közül pedig könnyedén találhatunk olyat, amely mindkettőnk számára tetszetős.

A klasszikus, bőrszíjas fazonok például mellőzik a pinkes nőciséget, így nem kell kedvesünknek aggódnia, hogy túl feminin lenne a választás, miközben mi sem kényszerülünk rá, hogy egy túlzottan sportos, pasis darabot viseljünk. Az irodai dress code is azonnal a keblére fogja ölelni, és mi is könnyedén tudjuk hozzáilleszteni minden hétköznapi viseletünkhöz, miközben ott lesz velünk a szívet melengető tudat, hogy különleges óránk párja kedvesünk karján ketyeg.

1. 5 Swarovski kristállyal díszített, ezüstös számlapú női karóra – Junkers Bauhaus Lady – 6073-1

2. Fekete számlapú, ezüsttokos férfikaróra bőrszíjjal – Junkers Bauhaus –6050-2

3. 6 Swarovski kristállyal díszített számlapú karóra nemesacél tokkal – Junkers Eisvogel F13 Lady – 6731-5

4. Férfikaróra, számlapján rózsaarany mutatókkal, indexekkel és számjegyekkel, nemesacél tokkal 0 Junkers Eisvogel F13 – 6730-4

A természet kedvelői akár fából készült típusok közül válogathatnak. Vannak, amelyeknél még az óraszerkezetet rejtő tokot is a nemes anyaggal vonták be, de gyakori, hogy bőrrel kombinálják a karóra kialakítását. A nőies és férfias jegyek itt is tetten érhetők, a fa színének élénksége, illetve sötétsége, illetve a számlap nagysága, finomsága szépen alakítja a végső megjelenést.

 

1. Női karóra természetes fából, svájci Ronda szerkezettel – Kerbholz Greta Rosewood

2. Fekete számlapon fehér indexekkel ellátott férfikaróra, állítható méretű szíjjal, természetes fából – Kerbholz Hans Sandalwood

3. Női karóra nemesacél óraházzal, márvány számlappal és szürke, valódibőr szíjjal – Kerbholz Frida White Marble Asphalt

4. Természetes diófa tokkal és szürke, valódibőr szíjjal, kézzel készített kronográf karóra – Kerbholz Franz Walnut Asphalt


A díszesebb típusok kedvelőinek a kronográf órák között érdemes szétnézniük, hiszen már maguk a kis segédszámlapok is ízléssel dobják fel az óra megjelenését, amit karakteresebb színekkel csak tovább fokozhatunk. A női változatok esetén itt is találhatunk gazdagabban, például apró kristályokkal díszített modelleket.

 

 

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: nlcafe.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign