Jump to content

Fürdőruha az alakodhoz

2018. 07. 31. 23:31

tt a nyár és a strandidő. ideje fürdőruha után nézni! Nem tudod, hogy milyen divatos fürdőruhát válassz az alkatodhoz? Itt a segítség, néhány szuper tipp és trükk formáján.

Fiús, homokóra, molett, háromszög vagy éppen fordított háromszög? Mindegy, hogy milyen vagy, ha ügyesen választasz, biztosan megtalálod a megfelelő divatos fürdőruhát az alkatodhoz. A lényeg, hogy kihangsúlyozd, amit szeretsz magadon, és elrejtsd, amit esetleg nem. Szerencsére rengeteg fazonú, színű és mintájú fürdőruha van, amik közül válogathatsz.  Megosztunk most veled néhány alapszabályt, amik segíthetnek a választásban.

Tippek az alkatodhoz illő fürdőruha megtalálásához:

Ha nagyok a melleid, mindenképpen tartsd szem előtt a megfelelő alátámasztást. Tehát leginkább a merevítős darabok valók neked. Ami pedig a pántot illeti, a vállpántos kényelmesebb, mint a nyakba kötős.

Ha pont az ellenkezője a helyzet és fiús az alkatod, kicsi a melled, akkor válogathatsz a háromszög alakú és a pánt nélküli fürdőruha felsők között. Lehet, hogy nem örülsz neki, de ha tudnád, hogy hány nagyobb mellű lány irigyli ezeket a darabokat... Ha szeretnél, csalhatsz egy kis fodorral a mellrésznél.

Ha molett vagy, vagy van egy kis úszógumid, amit nem szeretsz, érdemes körülnézni az egyrészes fürdőruhák között, már vannak igazán szexi darabok is. Vagy ott vannak a nagyobb bugyis toppos fazonok.

Ha a fenekeddel vannak gondjaid, akkor a csípőfazonú vagy sort jellegű fürdőruha alsó a legelőnyösebb a számodra.

Ezeken kívül a színekkel és a mintákkal is csalhatsz. Ne feledjük az örök klasszikust, miszerint „a fekete slankít”. Fontos tudni azt is, hogy a mintás pedig kiemel, tehát ezzel is variálhatsz, ha például a melledet szeretnéd kiemelni, érdemes egyszínű alsóhoz mintás bikinit venned.

Megosztottuk veled az ismert tippeket, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy akármilyen is az alakod, gyönyörű vagy, tehát néhány praktikus szemponton kívül (például, hogy a melled a fürdőruhádban maradjon) nem érdemes szem előtt tartanod semmilyen divattippet vagy tanácsod, hiszen az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a fürdőruhádban!

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign