Jump to content

Mit üzen a férfiaknak a rúzsod színe?

2018. 02. 26. 18:09
Már első látásra sokat sejtet rólad a pasiknak az, hogy milyen árnyalatú rúzst választottál.

 

Egy nő külseje igen árulkodó tud lenni. Nemcsak a ruhaválasztás mond sokat a belső tulajdonságaidról és a személyiségedről, hanem akár a frizurád is. A rövid fazon energikusságról és nyitottságról mesél, míg a hosszú, egyenes tincsek magabiztosságot és határozottságot üzennek.

De az apróbb részletek, mint a körömlakkod színe vagy a rúzsod árnyalata is ad egy kis segítséget a férfiaknak abban, hogy már első pillantásra megtudjanak rólad néhány dolgot.

Ezt üzeni rólad a rúzsod színe

Az, hogy milyenre fested ki a szádat, természetesen sok mindentől függhet: a hangulatodtól, az alkalomtól, a ruhád színétől vagy a bőröd és a hajad árnyalatától. Azonban, akármilyen rúzs mellett voksolsz, azt tudnod kell, hogy mindegyik elmond valamit a személyiségedről a pasiknak. Szenvedélyes, bátor nőnek vagy bájos, vicces, esetleg kockázatvállaló és rejtélyes lánynak gondolnak az ajkaid alapján? Az alábbi információk akkor is segítségedre lesznek, ha randevúra vagy más fontos alkalomra készülsz, mert tudatosan befolyásolhatod a rúzsod árnyalatával a rólad kialakuló képet.

Ha semleges, nude árnyalatra szavazol, akkor a pasik gondoskodónak, visszafogottnak és aranyosnak látnak. Olyan nőnek, aki szereti, ha komolyan veszik. A férfiak kifejezetten szeretik ezeket a színeket. A narancsos rúzsok bevállalósnak, optimistának, vidámnak és élettel telinek láttatnak a férfiak szemében. Ha ilyet viselsz, olyan bátor nőnek tűnsz, aki nem riad vissza az ismeretlen dolgoktól. A mályvaszín rejtélyes és misztikus nőt sejtet, aki rendkívül intelligens, elegáns, kifinomult, és tudja, mit akar. Igazi kihívásként tekintenek rád miatta. A burgundi rúzs a férfiak szerint egy magabiztos, céltudatos nőt takar, aki csendes, nem szeret a figyelem középpontjában lenni, de mindezek mellett érdekes és izgalmas, jókat lehet vele beszélgetni.

A klasszikus piros rúzs magabiztosságot és merészséget sugall. Csábító, kacér személyiségről árulkodik a pasiknak, és azt is sejteti, hogy az illető nem fél a figyelem középpontjába kerülni. Az élénk pink ajkak vidám, játékos nőről árulkodnak, aki szereti kalandosan élni az életét, és imád szórakozni. Ez a fiatalos, figyelemfelkeltő árnyalat mindenkit energikusnak mutat. A lila rúzs szexi benyomást kelt a pasikban, és magabiztosságról mesél. Kiváló stílusérzéket üzen, és olyannak mutat a szemükben, aki soha nem hátrál meg, és szeret kiemelkedni a tömegből. A halvány rózsaszín árnyalat fiatalosnak, bájosnak mutat, de sokszor kislányos érzést is kelthet a férfiakban. Igazi romantikus léleknek láttat.

 

(Forrás: femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign