Jump to content

A lila highlighter a legújabb beauty őrület

2017. 11. 05. 23:31

Ki mondta, hogy a hűvősebb időben csak a komor és borús színek hódítanak a sminkpalettákon? Idén az unikornisok is ezt használnák az őszi napsütésben!

Itt az ideje megbarátkoznod a gondolattal: ha 2018-ban trendi szeretnél lenni, akkor a lila árnyalataiba öltözöl és ezekkel is sminkeled magad. És nemcsak az ajkaidon vagy a szemeiden használhatod a levendulaszínt, hanem akár highlighterként is. Bizony, az új szezonban az eddigi meleg tónusú árnyalatokat felváltják majd a hűvösebb, lilásan fénylő kiemelők!

Lehet csillámos, matt, aranyló vagy ezüstös, az tuti, hogy az igazán trendi csajok táskájában ott lapul az idei szezonban egy levendula színű festék, amivel csodásan kiemelhetik a pofijukat. Sminkszakértők szerint ez az elsőre furcsának tűnő színválasztás 2017 egyik legnagyobb dobása, hiszen a lila életet varázsol a legfakóbb arcra is. Ráadásul ki ne szeretne úgy kinézni, mint egy szexi Holdistennő? Misztikus, bájos, ugyanakkor nagyon játékos választás.

Azért sem árt beszerezned egy csillogó szépséget, mert a megszokott fehér tónusú highlighterek sajnos nem minden bőrtípuson mutatnak jól, de mivel mindenkinek van egy minimális lilás árnyalat a bőrében, ezért ez a sminktermék igazi jolly joker darab.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Rihanna legutóbbi megjelenése. Az énekesnő a saját sminkmárkájának a bemutatóján is egy hercegnős, lila fodros rucit, hozzá színben teljesen passzoló sminket viselt az est folyamán:

(Forrás: cosmopolitan.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign