Jump to content

Így készül a legszebb őszi smink

2017. 09. 27. 11:23

Az aranylóan szenvedélyes, bíborba hajló naplemente, az évszak érett, melegséget sugárzó színei káprázatosak ilyenkor. Idézd meg ezt a sok buja izgalmat a sminkedben is, hatását érezni fogod: osztatlan sikerrel koronázza meg a napodat.

Az alapos arctisztítás és hidratálás után tegyél fel egységesen a bőrszíneddel harmonizáló árnyalatú, vitaminokban gazdag, folyékony alapozót és fixáld le vékonyan porpúderrel. Orcáidat hangsúlyozd terrakotta árnyalatú pirosítóval. A szépen karbantartott, természetes szemöldöködet fésüld meg egy szemöldökspirállal, száliránynak megfelelően, hogy rendezett hatású legyen.

A szemzugba tegyél egy kis szikrázó arany szemhéjpúdert, a mozgószemhéjadra egy rezes árnyalatú bronz színt, a mélyítővonaladra pedig egy narancsos árnyalatot. A színeket szépen mosd össze, majd végig az alsó szempillatőhöz végig satírozz burgundi árnyalatot.

Majd alul-felül ultra vékonyan tegyél egy kis feketét és satírozd össze a már fent lévő színekkel: szépen kontrasztosítja őket és káprázatosan világítani fog tőle a szemszíned. Koronázd meg szemfestésedet extra fekete szempillaspirállal. Ezt a sminket még jobban kiemeli a szezon egyik legizgalmasabb árnyalatú ajakrúzsa, a narancsos piros, de nagyon jól mutat hozzá egy világos barnás árnyalatú fényes ajakrúzs vagy szájfény is.      

(Forrás: life.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign