Jump to content

Szupertrendi hajfonatok nyárra

2017. 06. 15. 20:46

Nem csak a kisiskolások kiváltsága a hosszú, fonott haj! Megannyi trendi hajfonási stílus közül választhatunk mi is, ha a nagy melegben szeretnénk egy kis enyhülést. A praktikussági szempont mellett, nagyon is menő lehet egy-egy jól sikerült nyári hajfonat.

A hosszú haj trendi, nyáron viszont nagyon meleg is lehet, ha nem szeretnénk egyszerűen csak lófarokba kötni, legjobb, ha elsajátítunk pár trükköt a nyári hajfonatunk elkészítéséhez. Így nem csak a hőérzetünkön tudunk lényegesen javítani, de vagányak, romantikusak vagy egyszerűen csak lazák tudunk lenni.

Nyári hajfonás minden alkalomra

Kezdhetjük a napot egy szorosabbra összefogott, nyári hajfonással, ami rendezett külsőt kölcsönöz nekünk, egy munkahelyen eltöltött naphoz. Szerencsére délutánra ez egy picit meglazulhat, csakúgy, mint a hangulatunk is, mikor már azt tervezzük hová üljünk be a barátnőkkel egy laza rozéfröccsre, hogy megmutassuk könnyed nyári hajfonatunkat.

Könnyű, gyors nyári hajfonás

Az egyik legfontosabb szempont, ha nyáron fesztiválozni vagyunk, hogy reggel (délelőtt, délben) a sátorból, vagy az apartmanból kikászálódva, készítsünk egy menő nyári frizurát, minél gyorsabban. Ennek legjobb módja a villámgyors nyári hajfonás, hiszen laza és vagány, mégis ápolt lehet a frizuránk egyszerre. És csak, hogy mindenki tisztában legyen vele: a nyári hajfonás a pasiknál is egyre nagyobb teret hódít, hiszen a hosszan hagyott részek, miatt náluk is fontos a trendi és rendezett frizura.

(Forrás: nlcafe.hu, kép: pinterest)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign