Jump to content

Nézzünk néhány tavaszi-nyári hajtrükköt

2017. 04. 06. 12:00

Jön a nyár, jön a forróság, így minden hosszú hajú lány örül néhány olyan trükknek, mellyel könnyű nyári hajviseleteket tud alkotni magának. Íme 5 ilyen egyszerű trükk.

Szeretnél szexi tengervizes hullámokat?

Hajmosás után kösd lófarokba hajadat, majd válaszd szét a lófarkat két részre és csavard össze a copfokat szorosan az arcodtól ellenkező irányba. Szárítsd hajszárítóval és már jönnek is a könnyed hullámok.

Kiálló babahajak idegesítenek nap mint nap?

Hajmosás után a rövidebb szálak szanaszét állnak és szállnak? Kapj elő egy olyan vastag, tiszta sminkecsetet (egy tömör púder vagy alapozó ecsetet, amit többet már nem használsz az arcodon), fújd be hajspray-vel és kenegesd a fejbőrödön, ahol kiállnak a babahajak, hogy végleg lelapuljanak.

A nyári melegben gyakran jól esik hosszú hajadat felkötni egy lófarokba, igaz?

De téged is zavar az a hupli, amit a hajgumi hagy a hajadon, ha szorosan kötöd fel? Akkor válassz ki két egyformán vékony tincset hajad oldalából, közvetlenül a füled mellett, és azt a két tincset kösd össze a hajad többi részével együtt masniban, mintegy hajgumiként felhasználva a két oldaltincset.

Frufrud zavaróan belelóg a szemedbe, ami nyáron nem túl kellemes?

Használj vékony tupírozó fésűt, és frufrud töveinél kezd el picit tupírozni a hajadat belülről, a homlokod környékén. Ezzel kicsit elemeled a hajad a homlokodtól, másrészt így jobban be tudod állítani, hogy oldalra fésülve is helyén maradjon a frufru.

Nyári forróságban remekül jön egy könnyen elkészíthető, két lépésből álló konty

Válaszd szét hajadat két egyforma tincsre, majd a két tincset szorosan csavard össze. A csavart tincset tekerd fel fánk formában a nyakvonalad fölé és biztosítsd hullámcsatokkal a kontyot.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign