Jump to content

Íme néhány egyszerű tipp a könnyebb reggelekért

2017. 03. 15. 10:00

Szeretsz tökéletes külsővel elindulni otthonról,de szundikálni még jobban szeretsz reggelente? Akkor ezek a trükkök és jótanácsok neked szólnak!

1. Ha inkább többet aludnál és kevesebbet sminkelnél, sajátítsd el az 5 perces smink elkészítésének fortélyait: korrektor az egyenletes bőrhöz, a hibák eltüntetéséhez és a sötét karikák láthatatlanná tételéhez, egy kis szempillaspirál, húzd ki szemöldöködet, tegyél fel egy kis szájfényt és már mehetsz is!

2. Ha reggel nincs kedved hajat mosni, de úgy érzed, hajadra ráférne a frissesség, használj száraz sampont, és csak frufrudat mosd meg. Kösd lófarokba a hajad, vizezd be és kenj némi kondicionálót a frufrudra, majd öblítsd ki a csap alatt. Amíg reggelizel megszárad, de gyorsan formázhatod is hajszárítóval vagy hajsütővel.

3. Ha minden kötél szakad, viselj kalapot! Trendi, csajos, bohó viselet, továbbá ápol és eltakar: nem kell hajat mosnod még egy napig!

4. Hullámosítsd hajad már előző este? Hogy hogyan? Hajmosás után vagy kicsit bevizezve a hajadat fond be két copfba és aludj úgy. Reggel hullámos hajjal ébredsz, és már csak formáznod kell egy kicsit a hullámokat!



5. A reggeli archidratálást már éjszaka is elvégezheted! Egész pontosan egy maszk segítségével. Lefekvés előtt tegyél fel egy hidratáló éjszakai maszkot, ami nem hagy nyomot a párnán és aludj abban. Reggel friss, üde, tiszta és puha bőrrel ébredsz!

6. A reggeli készülődés közben próbálj meg egyszerre több dologra is koncentrálni: fogmosás közben hagyd, hogy a hajkondicionáló hasson, hajat szárítani tudsz teázás közben is, sminkelni pedig remekül tudsz addig, amíg forr a víz. Ha foglalt a fürdőszoba, állj az ablak elé egy sminktükörrel: természetes fényben még jobb sminket tudsz készíteni!

7. Ha fáradtan, kimerülten, betegen, esetleg másnaposan kelsz, egy dolog segít igazán: a piros ajakrúzs! Más nem is kell, a pirostól felragyog az arcod, pihentebbnek, egészségesebb színűnek fogsz tűnni!

8. A nedves törlőkendő a jó barátod, ha reggeli rohanásban vagy. Ha nincs időd vagy túl lusta vagy az arclemosóhoz és a tonikhoz nyúlni, egy hidratáló nedves kendővel is áttörölgetheted az arcodat, hogy felfrissüljön és tisztább legyen. Ez persze ne legyen mindennapos!

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign