Jump to content

Az Yves Rocher kifejezetten kedvelt Franciaországban

2016. 09. 26. 16:00

Többek között az Yves Rocher kozmetikai vállalat vezeti a legkedveltebb márkák listáját Franciaországban.

A képzeletbeli dobogó legfelső fokait a Michelin és a Peugeot foglalja el, viszont utánuk közvetlenül egy kozmetikai vállalat kapott helyet. 

A harmadik helyen álló Yves Rocher, amelynek imázsát a természetes értékek határozzák meg, évek óta ott van a legkedveltebb öt márka között. A Magyarországon 25 márkabolttal rendelkező cég sikerét több dolognak is köszönheti. A franciák értékelik, hogy a márka Franciaországban gyártja a termékei jelentős részét és nemzetközileg is ismert. Emellett a franciák kiválónak tartják a kozmetikai cég ár-érték arányát és azt, hogy egy olyan sikeres  családi vállalkozásról van szó, amely a Made in Bretagne szlogennel egy világvállalat több évtizedes regionális, breton kötődését is hangsúlyozza.

"A franciák ugyanakkor jó véleménnyel vannak a hazai cégekről, nem szabad a felmérés eredményét eltorzítani és azt állítani, hogy kevésbé szeretik a francia termékeket" - mondta a felmérésvezető.

A reprezentatív felmérés szeptember 8-án és 9-én 1003 nagykorú francia állampolgár megkérdezésével készült. A felmérésben résztvevőknek arra a kérdésre kellett válaszolniuk, hogy az elmúlt hónapokban az egyes márkákról hallottak alapján nagyon jó, inkább jó, inkább rossz vagy pedig nagyon rossz imázsa van-e az adott cégnek.

(Forrás: Divatesszepseg.hu, MTI | Fotó: Blog.kremmania.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign