Jump to content

A friss és feszes arcbőr titka

2016. 08. 04. 11:41

Szeretnél hámlasztó, frissítő, vagy feszesítő pakolást kipróbálni arcodra, de nem tudod milyenek vannak, vagy melyik a legjobb? Akkor jó helyen jársz! Ezek a praktikák otthon, természetes alapanyagokból készíthetőek el. A végeredmény szinte garantált, egy próbát mindenképp megér!

Tormás

Ha hámlasztani szeretnél, akkor a legjobb választás a tejfölös-tormás arcpakolás. Persze bőrünk egyéb felületén is alkalmazható, mint például a könyökön, vagy a sarkakon, viszont arra mindenképpen figyeljünk oda, hogyha érzékeny a bőrünk, akkor ezt a módszert semmiképp ne használjuk.

Citrompakolás

A citromsavnak meg van az a tulajdonsága, hogy képes lehámlasztani a felső hámsejteket és a bőr tónusán is halványít. Akinek zsíros a bőre, az mindenképpen próbálja ki: 1 evőkanál olivaolajat és egy kis citromlét, illetve citromhéj-reszeléket keverjünk össze egy edénybe, majd masszírozzuk az arcbőrbe. FONTOS: Időben mossuk le, 3 percnél tovább ne maradjon fent.

Joghurtos-citromleves pakolás

A tág pórusokat tisztítja, csökkenti a faggyúmirigyek működését és erősíti a bőr természetes savköpenyét. Használat előtt picit hígítsd fel, túlságosan töményen káros hatása is lehet.

(Fotó: Aloeskinandbody)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign