Jump to content

Arcápolási tippek száraz bőr esetén

2015. 12. 27. 12:15

Egyes évszakokban különösebben érzékeny arcbőröd az időjárási viszontagságokra? Ha úgy érzed már mindent kipróbáltál, akkor nézz be ide, hátha találsz valami újat!

A száraz bőrre rengeteg készítményt lehet vásárolni a drogériákban és patikákban, de kétszer meg kell gondolnod, hogy valóban érdemes-e rá pénzt áldozni, elvégre könnyen megeshet, hogy egyáltalán nem fog segíteni a problémádon. Természetesen házilag is orvosolható ezen probléma és sokkal pénztárcakímélőbb tud lenni.

1. Valamilyen kendőbe rakj tetszőleges mennyiségű korpát, majd fogd össze. Ezt követően mártsd tejbe és kend be vele az arcodat.

2. Tápláló pakolás receptből rengeteget találni az interneten, de talán az egyik leghatásosabb, ha az alábbi hozzávalókat használjuk fel: búza és kukoricacsíra olaj, avokádó olaj, jojobaolaj, földimogyoróolaj, alga, tejtermékek, méz, tojás, gyümölcsök, magvak, allantoin, klorofill, lecitin, koleszterin tartamú készítmények.

3. Ha napi rendszerességgel használsz arclemosó tonikot, akkor próbáld ki helyette a kamilla teát, a száraz bőr sokkal jobban reagál rá, ráadásul ugyan azt a hatást éred el vele.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Highendfashion)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign