Jump to content

Ettől biztosan eltűnnek a ráncok!

2015. 12. 14. 12:03

A „Holika Holika’s Pig Collagen Jelly Pack” az egyik legjobb ebben a kategóriában – állítják azok, akik már kipróbálták. A homlok ráncait akár 1 éjszaka alatt eltűntetheti, de persze biztosan vannak kivételes esete. Nézzük, hogy pontosan mire képes ez a krém, és mit tartalmaz!

A piacon a közelmúltban tűnt fel a „Holika Holika’s Pig Collagen Jelly Pack” krém, amely nevéből adódóan sertés kollagént tartalmaz, melyet a jószágok bőréből vontak ki. Ez lehet, picit taszítani fogja az állatvédő vagy vegetáriánus vásárlókat, de akit ez mégsem zavar próbálja ki, hiszen beválik!

Miért is fontos, hogy tartalmazzon kollagént?

Mert ez felel a bőr feszességéért, és ezt az anyagot nem termeli újra testünk, éppen ezért ráncosodik bőrünk (röviden tömören összefoglalva). Akik eddig kipróbálták, csak pozitív visszajelzést adtak.

Hogyan kell ezt használni?

A rózsaszínű, virágillatú készítményt az arcodra kell kenni lefekvés előtt pont, mint egy maszkot. Amikor reggel felkelünk, alaposan le kell mosni. A „Holika Holika’s Pig Collagen Jelly Pack” a legtöbb esetben egy éjszak alatt feszesebbé varázsolja a bőrt, amely egész nap hidratált marad.

További információkat IDE KATTINTVA olvashattok, és természetesen meg is rendelhetitek a terméket.

(Fotó: Holikaholika)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign