Jump to content

Hogyan tűnjön szebbnek és vékonyabbnak lábad?

2015. 11. 21. 11:51

Sok futással és láberősítéssel, természetesen. Azonban ha nincs időd minden nap edzőterembe járni, íme néhány szépségtrükk, melyeket lábaidon alkalmazhatsz!

1. Mivel a láb is képes megdagadni, figyelj arra, hogy ne fogyassz olyan élelmiszereket, melyek lábpuffadást okoznak. Kerüld a sós ételeket, a cukros üdítőitalokat és az alkoholt.

2. Ahogy az arcon is remekül működik a kontúrtechnika az arc vékonyítása érdekében, úgy lábadon is hasonló a helyzet. Highlight púderrel fesd a combod felső részét és a sípcsontodat, míg bronzosítóval definiáld lábaid külső és belső oldalait.Lábujjhegyen a vádlidat is definiálhatod.

3. A megfelelő borotválási technikával is szebbé teheted lábaidat. Legalább 5 percig állj a zuhany alatt előkészítésként, majd radírozd le az elhalt bőrfelületet, és használj borotva gélt hab helyett. Elsőként lentről felfelé húzd a borotvát, majd ugyanazzal a lendülettel fentről lefelé is végezd el a mozdulatot. Végül jöhet a hidratáló krém.

4. Hogy kevésbé legyenek láthatóak a narancsbőr és a visszér nyomai, a legfontosabb, hogy legyen színed. Fehér bőrön a legfeltűnőbbek a bőrhibák, így érdemes önbarnítót használnod, szóróbarnítást alkalmaznod, vagy egészséges mértékben napoztatni a lábaidat.

5. Ha nem akarsz barna lenni, vagy túl sokat a napon tartózkodni, a csillogás is működik! Használj olyan hidratálót, testápolót, melyben csillogó szemcsék vannak, vagy adj egy kis bronzos púdert vagy szemhéjfestéket a testápolódhoz.

6. Van egy seb, véraláfutás, folt a lábadon? Takard el korrektorral! Véraláfutásos foltokat a legkönnyebben barack vagy narancs színű korrektorral tudsz láthatatlanná tenni, mert ezek a színek blokkolják a kék és zöld sebszíneket.

(Fotó: fashionisers)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign